Vælg en side

cancelAlt er mystisk så længe vi ikke forstår (erkender) det!

Der findes en lang række mennesker, der har overvundet deres problemer ved selv at kontrollere deres liv. De har gjort det ved at udnytte det potentiale som vi alle besidder, men som ikke ret mange mennesker har lært at bruge – og som de derfor ikke kender.

Mange mennesker er af den overbevisning, at omgivelserne – bevidst eller ubevidst – bestemmer deres liv, og at de ikke kan gøre ret meget ved det. Dette kan du ændre, når du forstår hvordan. Vi kan nemlig helt blive herre over vores eget liv, når vi finder ud af at det forholder sig anderledes end det vi er blevet opdraget til at tro.

Læs dette indlæg: Hun følte sig angrebet af mig.

Når vi forstår, at ved at tage det fulde ansvar over vores liv, bliver vi i stand til selv at forme vores tilværelse.

Vi tror at vi skal forblive som vi er. Vi – inklusive jeg selv – har i årevis gjort dette ubevidst, og måske ind imellem bevidst. Det var dog før jeg vidste, hvad jeg erkender i dag.

Jeg vil bede dig ikke at tage mine ord bogstaveligt. Meningen er, at du skal bruge ordene som vejledning. Du skal gøre dine egne erfaringer, for når du – ligesom jeg selv – har gjort dine egne erkendelse, kommer du til et punkt hvor du finder ud af hvad der er sandt i universet, og hvad der ikke er. Sandheden er et faktum, og der findes kun én sandhed. Dette vil du opdage, efterhånden som din udvikling (afvikling) skrider frem. Lad derfor være at tage det, du læser og hører for sandhed.

Sandheden kan kun opleves af dig og inden i dig.