Vælg en side

Dit sind er den vigtigste faktor – når du vil tabe dig!

Nu kaldte jeg dette “Beslutning, jeg taber mig nu”, men det burde i virkeligheden hedder “Beslutning, jeg afprogrammerer nu det der gør at jeg spiser uhensigtsmæssigt”, for det der sker når jeg fjerner ét program, er at så bliver der plads til noget nyt og/eller når jeg har fjertet ét program vil dette program ikke længere være en styrende faktor for hvad jeg føler lyst til samt behov for at spise. Kommentar indsat 8. april 2016

livviddeFor cirka 9 år siden havde mine Levis bukser størrelse 31″ i livvidde, denne livvidde havde de også for 20 år siden, men de sidste 7 år har livvidden på mine Levis været 33″ og begyndt at nærme sig 34″, og de sidste Boss bukser jeg købte for nogle måneder siden er størrelse 106 som siger livvidde 94 cm. Ikke at jeg var urolig over dette, men hver gang jeg synes at mine størrelse 33″ strammede lidt, havde jeg et lille ønske om at kunne passe mine bukser på 31″. Dette ønske var ikke afgørende for mig, men jeg har da også 192 cm højde at fordele på.

For et år siden begyndte jeg at styrketræne, ikke for at tabe mig, men for at styrke min krop, men holdt op igen da dette forværrede min livvidde, efterfølgende begyndte jeg at løbe mere, op til 4 gange om ugen, men samme resultat viste sig, min livvidde blev større.

Læs dette indlæg: Dine skabertanker, skal behandles som et frø!

Men som sagt var det ikke super vigtigt for mig og jeg tænkte, at det må være som det nu er, da jeg havde andre prioriteter i mit liv.

Ind imellem har jeg klienter som ved siden af den mentoring de modtager, også ønsker at tabe sig, og jeg fortæller at det kan du ikke når du har programmer i din underbevidsthed som er styrende, derfor skal disse programmer “afinstalleres”. Bevares du kan tvinge dig selv på en kur gennem en periode og nå det resultat du ønsker, men det er med afsavn der kan mærkes. Det jeg tit ser er, at man begynder at lede efter synderen i det man spiser, men det fører i min verden ingen steder hen, så længe det styrende stadig befinder sig i ens underbevidsthed.

jeg-taber-mig-nu-05-04-2016

D. 5. april 2016 : Målebåndet – på det tykkeste sted jeg kunne finde, siger 105 cm 🙂

For cirka to måneder siden talte jeg igen med en person som jævnligt har modtaget undervisning fra mig, og som gennem flere år har udtrykt et ønske om at tabe sig – og dette kom vi igen kort ind omkring under denne samtale. Efterfølgende tænkte jeg ikke mere over dette før for cirka to uger siden, og det var under en meditation hvor jeg fik et indspark, at det er da underligt dette at jeg gerne selv vil tabe mig, men ikke kan eller gør det – men som sagt havde det ikke været en prioritet for mig, og det blev det heller ikke efter denne meditation, men “indsparket” bankede på igen de følgende dage, og jeg besluttede så, at jeg ville finde løsningen og se om det jeg fortæller andre skal gøre, også virker for mig selv.

Så beslutningen om at gøre det jeg fortæller andre, er blevet taget.

Det jeg aktiv er gået i gang med, er at fjerne programmer i underbevidstheden på sammen måde som jeg har fortalt de klienter som har spurgt ind til at tabe sig. For at få en idé om dine eventuelle hv-spørgsmål, kan du se denne video om migræne, for temaerne omkring det der fastholder ligner meget hinanden.

Søren

Hvis du vil følge med i min proces med at tabe mig, skal du følge med på bloggen her!

Update 12-04-2016

Den første uge er gået med selv at bruge min egen undervisning 🙂 hvilke vil sige, først at afkode på hvorfor jeg endnu ikke havde tabt mig, der måtte jeg lige en tur omkring flere af ho’oponopono værktøjerne for at finde det bedst egnet, derefter var der ro omkring “hvorfor jeg ikke havde tabt mig”. Efterfølgende da roen omkring dette havde været konstant et par dage, kom turen til at finde hvilken af de større ho’oponopono processer der var bedst egnet til at afkode årsagen.

Ved jeg hvilke programmer i min underbevidsthed der fastholder, nej. 
Ved jeg dybest set hvad der er årsagen til at jeg ikke har tabt mig gennem mange år, men i stedet taget en lille smule på, nej. Har jeg behov for at vide det, nej.

Hvis vi kikker på andre mennesker og deres alder ser vi at det virker til at være det der sker – altså at man tager på i vægt op gennem årene, og det kan virke som om at der er en lov i universet som siger, at vi tager på i vægt. Men vi ser også mennesker som er slanke hele livet eller bliver slanke med alderen – så denne lov virker altså kun for nogle mennesker!

Problemet

Problemet ser fra min verden, er at vi alle mere eller mindre er underlagt denne fælles opfattelse – at tage på i vægt med alderen, og derfor bliver den sand for rigtig mange mennesker. Sagt med andre ord, når vi udsættes for at overvægt er normalt med alderen eller det er en kamp at holde vægten, kan det gå hen og blive sandt for én selv.

Data

Der findes således data og programmer i vores fælles underbevidsthed som vi påvirkes af, både m.h.t. hvad der er normalt og at det kan være en kamp at tabe sig, men også omkring hvad der er det rigtige at spise.

Kost

Jeg ser at vi mennesker har mistet vores egen indre guide omkring hvad der er det rigtige for os at spise – det er også sådan jeg selv har det lige nu som jeg skriver dette – og lagt det over til andre at afgøre, og således forsøger vi at følge hvad andre fortæller. Men når det ikke er vores egen indre stemme, bliver det svært at følge “hvad der er korrekt kost”, og det bliver svært fordi vores egne indre programmer står i vejen.

Udvikling d. 5 – 11 april
Jeg gik i gang d. 5 april med at afprogrammere de programmer som fortæller mig hvad jeg “kræver” at spise, men jeg ved i virkeligheden ikke hvad er for programmer. Jeg ved at jeg kunne have en idé om det samt en tro på hvad det er, men hemmeligheden her er at jeg i virkeligheden ikke ved det og at jeg ikke har behov for at vide det.

Det jeg indtil nu har oplevet blot efter et par dage, er når jeg kikkede ind i køleskabet kunne mærke at mange af de ting der lå der havde jeg pludselig en modstand imod at spise. Dette har resulteret i at jeg har købt anderledes ind end jeg plejede og nydt det med støreste velbehag – og nogen dage spist meget mere end jeg plejede. Jeg har de sidste par dage kunne fornemme at mine fingre er blevet lidt tyndere – min livvidde er stadig den samme.

Målet for mig er IKKE at jeg skal tabe mig med rekordfart, men ændre min kost og spise mig mæt – og erfare at det har fortalt andre også er korrekt.

NB. Hvis du har læst eller hørt videoer med mig, er udtryk som afprogrammering, afkodning, rensning i min verden det samme, når det handler om vores underbevidsthed.

Update 19-04-2016

Målebåndet siger her til morgen 103 cm, så 2 cm på to uger om maven 🙂

Hemmeligheden er ikke at jeg har skiftet ud i noget af det jeg spiser, hemmeligheden er at min lyst og trang til hvad jeg spiser har ændret sig.

Hvad er styrende
Enhver tanke og følelse laver et aftryk i underbevidstheden, og med mindre den overstyres af en stærkere tanke/følelse må manifestation begynde. Hvor der er to følelser, vil den dominerende af de to manifestere sig, så “Jeg er slank” er stærkere end “Jeg bliver slank”.

Siden jeg tog denne beslutning d. 5. april, er jeg ikke vågnet en eneste morgen med følelsen “jeg er sulten”, tværtimod er jeg rigtig veltilpas når jeg vågner.

Hvis du ønsker at udtrykke “Jeg taber mig nu” så bemærk hvilke ønske der ligger bag dette udtryk, som tit kan være frygtbaseret. Den eller disse SKAL afprogrammeres! Hvorfor? Fordi hvis du vælger at opbygge en stærkere følelse der overstyrer den følelse der gør at du tager på, vil du når du ikke mere kan opretholde den stærke følelse, automatisk falde tilbage i din “gamle” følelse.

Noget af det fantastiske der sker for mig, er at der er ingen anstrengelser involveret eller nogen måde hvorpå jeg skal presse mig selv – det sker helt automatisk som jeg afprogrammerer.

Jeg skriver i e-bogen Bryd Fri:

Den gode nyhed er at det er kollektivt og ikke kun dig. Du fejler intet, der er intet galt med dig. Den virkelig dårlige nyhed er, at du tager det personligt og derfor skaber du et behov for selvafstraffelse, selvsabotage, selvanklager, m.m..

Dine indre konflikter sker fordi du er af den overbevisning at egoet er virkeligt og ægte, og du vælger derfor at identificere dig med det. Du oplever verden – og alt i den, som noget du må og bør stræbe efter – dette er egoets mål, men det er aldrig i din egen bedste interesse.

Hvis du har læst min lille e-bog, tænker du måske at det jeg skriver kun handler om de indespærrede energier der fastholder dig fra at være mere i kontakt med det Guddommelige, men det gælder alt i dit liv, også forholdet til din krop og vægt.  Og dette er præcis det der sker hvis du ikke er tilfreds – helt tilfreds med din vægt.

Vi kan ændre vores ubevidste overbevisninger omkring vores vægt – om vi er for tykke eller for tynde – det er præcis det jeg er i gang med.

Hvis du ikke har læst e-bogen, kan du hente den gratis her: E-bogen Bryd Fri

Update 30-04-2016

Så er jeg hoppet i sammen joggingbukser og T-shirt som på billedet da jeg begyndte 🙂

I dag sagde målebåndet 101 cm 🙂

jeg-taber-mig-nu-30-04-2016

D. 30. april 2016 : Målebåndet – på det tykkeste sted, siger 101 cm 🙂

Noget der virkelig er ændret er min lyst til på forhånd at glæde mig til det jeg skal spise – ikke bare det jeg skal ha’ sammen dag med også dage i forvejen, og jeg går og planlægger at “dette” skal jeg spise i morgen og “dette” i overmorgen – noget jeg aldrig har gjort før.

Din underbevidsthed bekymrer sig ikke om hvad der er rigtigt eller forkert, men udfører de ordre den har modtaget, så hvis du synes at du bør tabe dig så husk, at det er programmer du selv har lagt i din underbevidsthed der har skabt den krop du oplever.

Hvis du er begyndt på at benytte ho’oponopono til at ændre den måde du spiser på, er det vigtigt, at som du afprogrammere, LYTTER og spiser det du fornemmer du bør spise, uden at stille spørgsmål – for der er noget inden i dig der ved bedre.

At tænke; “Jeg bliver slank” er at bekræfte at det er du ikke, så vær varsom med dine tanker og følelser – for de manifesterer sig.

Update 07-05-2016

Update 20-05-2016

Målebåndet er nu under 100cm 🙂 – menlig på 99cm 🙂 🙂

AL VISDOM KOMMER FRA GUD (den skabende kraft)
Hemmeligheden er ikke at være fyldt med viden omkring hvordan man taber de overflødige kilo, men at overlade det til det Guddommelige og ens celler, som altid og uden undtagelse kan give det korrekte svar.

Da alt kommer fra Gud (den skabende kraft), vil det sige at du selv kan besvare alle dine spørgsmål om hvad du bør spise.

Udfordringen er viden og vaner.

VANEN
Vanerne omkring hvad du skal spise, skal elimineres, da det blot er programmer der optager plads i din underbevidsthed. Disse renses via en proces.

VIDEN
Din viden omkring hvad der er sundt og korrekt at spise, skal også renses, således at dit bevidste sind ikke mere står i vejen.

Update 20-06-2016

Der er en ting jeg ikke har fortalt her på bloggen, nej, faktisk er der flere ting, og det er omkring noget af det jeg spiser, hvor jeg er sikker på at du ville udtrykke – “det passer ikke, du kan ikke spise dette og tabe dig”, men men, det handler om dit mindset, og dette kan du også lære.

Det vidste jeg ikke, men six pack her kommer du jo, det bliver mere og mere tydeligt, det vil sige at mine muskler begynder at vise sig især fra der hvor brystkassen slutter og ned til det sted jeg måler på.

Selve afprogrammeringen af mine indespærrede emotioner omkring hvad jeg havde behov for, var lige at gå til. Men hvad når jeg spiste noget som mange udtrykke “det tager du på af”. Så det gjorde jeg. Stedet jeg måler mig har ikke flyttet sig ret meget, den svinger mellem 99 til 98 cm, men som du kan se på fotoet sker der noget, og det til trods for at jeg i den sidste måned virkelig har udfordret min krop med hvad jeg putter i den 🙂

Alt Sker i Vores Sind

Update pr 31-07-2016

 

Denne update er skrevet 31 august, men gældende pr 31 juli.

I perioden 15-06-2016 til 31-07-2016 har jeg virkelig udfordret mig selv, min krop og min bevidsthed – den 31 juli stod målebåndet stadig på 98cm, hvilket jeg er fantastisk taknemmelig over,,, for jeg har nydt – virkelig nydt rødvin og spist is i mængder de fleste aldrig ville drømme om – hvorfor så det?

Jeg er jo overbevidst om at alt foregår i sindet og at hovedparten foregår i det ubevidste sind, så hvad sker når jeg får afprogrammeret mine ubevidste overbevisninger omkring “at rødvin og alkohol tager man på af”? Og ligeså med is, hvad sker der når overbevisningerne omkring at man tage på af disse, ikke mere findes i min underbevidsthed?

Det der er sket, er at jeg ikke har taget på af hverken rødvinen eller isen, samt hvad der er meste fantastiske, påvirkningen af rødvinen var mærkbar mindre – jeg blev ikke fuld, dette er i min verden intet mindre end pragtfuldt, for det viser mig endnu engang, at det jeg tænker og har tilladt mig selv at blive påvirket af, både bevidst og ubevidst, kan jeg fjerne igen, ved at afkode og afprogrammere.

August har været en måned uden rødvin (alkohol) etc., men med en helt anden udfordring – dette skriver jeg om næste gang.

Update 08-08-2016 Karin

Kære Søren
Generelt må jeg sige at det går stille og roligt med vægttabet. Var på vægten i tirsdags, og jeg har tabt 3,4 kg siden start, så det er bare så godt.
Mine spisetider er ændret, senere frokost og senere aftensmad.

Jeg spiser andre ting nu, har tidligere foretrukket ostemad om morgenen, men det har slet ikke lyst til mere, heller ikke ost senere på dagen. Har lige smidt et stort stykke skæreost ud og skinkeost, får næsten kvalme ved tanken om ost, som jeg  altid har været så glad for.

Til gengæld er jeg begyndt at drikke mælk om morgenen, har ikke drukket mælk siden jeg var barn, har kun brugt mælk i madlavningen. Laver ofte en smoothie og/ eller æg om morgenen.

Jeg spiser kun 1 portion aftensmad nu, bruger mindre tallerkener og smider nogen gange rester ud fordi jeg er mæt, noget der tidligere var utænkeligt.

Så der er sket ændringer. Det bedste er, at jeg slet ikke har følelsen af at være “på kur” –  at jeg må lide afsavn eller at noget er “forbudt”.
Jeg spiser når jeg har lyst, og det jeg har lyst til at spise –  og det meget mærkelige er, at det synes jeg jo egentlig altid jeg har gjort, men det er noget andet jeg har lyst til nu.
Og det er vel derfor at dette virker og hjælper mig.

Så langt så godt –  jeg famler dog stadig og har nogle udfordringer med 1.3 bønnen.

Ho’oponopono er fantastisk, ingen andre kure eller kostomlægningskurser har kunnet gøre det samme for mig, en fundamental ændring inden i mig.
Jeg er meget taknemmelig.

Kærlig hilsen Karin

NB. Jeg ved at Karin intet har imod at svare på spørgsmål, hun kan kontaktes via hendes Facebookside

Update 08-09-2016

August var en virkelig udfordring.

Du har måske læst at jeg efter 42 år med dårlige knæ igen kunne løbe, hvilke skete i 2. februar 2013. Jeg har siden løbet jævnligt dvs. i gennemsnit en gang om ugen. Men i starten af januar mistede jeg lysten til at løbe og havde således indtil august ikke løbet. I starten af august tænke jeg at jeg ville i gang igen. Jeg fandt en løbeklub – dette satte skub i at løbe, hele tre gang om ugen siden 6. august, og nu kommer det der er relateret til vægten, min krop begyndte efterfølgende voldsomt at kræve sukker samt mere at spise. Der gik næsten 14 dage inden jeg så hvad det helt konkret betød for mit vægttab, vægttabet gik den forkerte vej. Den meget løben krævede mere energi end den brugte.

Men var det nu også helt korrekt, hvad var på spil?

Jeg gik i meditation, og erkendte efterfølgende at et nyt program havde fået overtaget og at der kun var én vej, at afkode netop dette nye program i underbevidstheden.
Afkodningen gik hurtig og efter blot få dage forsvandt den voldsamme trang til sukker og mere at spise, og jeg var vægtmæssigt meget hurtig tilbage ?

Til dig der har modtaget min undervisning i netop dette, skulle dette eller noget lignede ske for dig, så blot opgrader din brug at min undervisning, hvilke var hvad jeg selv gjorde. Du er også velkommen til at skrive til mig.

Update 29-11-2016

I september var jeg inde i en Guldsmed butik i Nakskov for at se på ringe, og vi talte blandt andet om størrelsen på ringene. Efter jeg have prøvet en bestemt ring på næsten alle mine fingre, udtrykte jeg; “jeg er sikker på at tabe mig på mine fingre” hvor efter ekspedienten udtrykte; “det er som regel ikke den vej det går”. Bemærk her hvordan vi uden at lægge mærke til det, som ekspedienten her, har det med at udtrykke det der ligger i vores fælles opfattelse, nemlig at det som regel ikke er den vej det går!

Hvad kan vi så bruge dette til, det kan du bruge til at kikke på hvad det er du har af selvkørende tanker, for det er de selvkørende tanker der skaber, og overhoved ikke dine umiddelbare tanker om at du gerne vil tabe dig.

Ligeledes var jeg hos min “gamle” brillemand i Hvidovre, og som ikke kunne forstå han ikke havde se mig i lang tid. Jeg fortalte at jeg havde boet 16 måneder i Nakskov, hvor han efterfølgende udtrykker “På røven i Nakskov” – dette er netop en af fælderne, vi fanges ubevidst i normen, en norm bestemt af hvad vi lader indprente i vores bevidsthed. Så bemærk hvad du lader flyde ind i via dine sanser.

ER JEG FÆRDIG MED AT TABE MIG??
Det er jeg ikke, men igen gentager jeg, at jeg gør intet andet end at følge samme undervisning som jeg har givet dig der at købt adgang til “Vægttab” via mig side www.egstrup.dk.

HVORNÅR ER JEG I MÅL??
Jeg kan nu “se”, at jeg vil være kommet dertil hvor jeg fra jeg startede havde set mig selv, og det vil være på årsdagen for da jeg begyndte.

At tabe dig, virkelig tabe dig, er noget du gør i dit sind: At skabe det du ønsker ved at forsætte med at være det ønskede indtil det ses – vi begynder ved slutningen. Og som Shakespeare udtrykte det; “Ham der er var ønsket indtil han var.”

STATUS-BILLEDE 29 november 2016
jeg-taber-mig-nu_29-11-20162

SIDSTE UPDATE : Update 10-04-2017