Vælg en side

frygt er en løgnDen som har overvundet frygten, og har lagt væk alle egoistisk tanker, tilhører hverken undertrykt eller undertrykker. Men Er Fri.

Den tankeløse, den uvidende, og indolente, ser tilsyneladende kun effekten af ting der sker og ikke tingene selv, men taler om held, lykke og chance.

◾At iagttage en mand blive rig, hertil siger de: “Hvor er han heldig!
◾Iagttager en anden bliver intellektuel, udbryder de: “Hvor begunstigede han er!”
◾Noterer sig den ”rene” karakter og store indflydelse i en anden person, bemærker de: “Hvor chancen altid er med ham!”

Læs dette indlæg: Hvor tit siger du til dig selv, skal, skal ikke?

De ser ikke alle forsøgene, fiaskoerne og kampene, som disse mænd og kvinder frivilligt har taget for at få deres erfaringer, har ikke kendskab til det de har måtte ofre, og den uforfærdede indsats, de har lagt for dagen, troen de har måtte udvikle, så de kunne overvinde det tilsyneladende uovervindelige, og realiserer visionen i deres hjerte.

De kender ikke mørket og sorgen, de ser kun lyset og glæden, og kalde det “heldigt”.

De ser ikke den lange anstrengende rejse, men ser kun det rigtige mål, og kalder det “heldigt”. De forstå ikke processen, men opfatter kun resultatet, og kalder det chance.

I alle menneskelige anliggende er der _indsats, _ og der er _resultat, _ og styrken af indsatsen = målet for resultatet. Chancer findes ikke. Talent, beføjelser, materielle ejendele, intellektuel og åndelige opnåen er frugterne af indsatsen, de er færdiggjorte tanker, genstande udført, visioner realiseret.

Visionen du forherliger i dit sind, idealet du bærer i dit hjerte – dette vil du opbygge dit liv ved, dette vil du blive.