Vælg en side

frø-sædNår du lægger et frø i jorden, bør du ikke blive ved med at grave det op!

Før jeg kendte til loven om tiltrækning, så jeg hvordan tanker jeg havde tænk gennem længere tid, pludselig var blevet til virkelighed.

Senere, da jeg ville skabe min egen forretning, mødte jeg mennesker der fortalte mig, hold fokus, sæt dig mål, og gennemfør dem – fokusset vil bringe dig i mål.
Min bare røv siger jeg i dag.

Læs indlægget: Bibel Projekt BRYD FRI #001, om manifestation.

Der skal helt andre ting til. Så hvis loven om tiltrækning ikke virker for dig, skal der tillid til, der skal eliminering af frygt og bekymring, og og og så skal det frø du sår, ikke hele tiden graves op og kikkes på.
Med det mener jeg er, at dine skabertanker skal som et frø lægges i jorden, der skal de plejes og nurses. Når du lægger et frø i jorden tager du det heller ikke hele tiden op for at kikke på hvordan det har det.

Når nu er det lagt i jorden, dit frø – din skabertanke, hvad så?
Du ved nu at det er lagt i jorden, så i det øjeblik du graver det op for at se på hvordan det har det, ja så kan det være som at begynde forfra.

Når frøet er lagt, hvem har så opgaven – opgaven er ikke mere din, så lad frøet spire og gro i den skønne jord.

Planter du dit frø i områder med meget ukrudt, kan ukrudtet få overtaget og kvæle dit frø. Planter du frøet i et område som er helt tørt, får frøet ingen næring.