Vælg en side
Influenza-virus

Vira er ikke dine fjender, men dine venner – de opstår kun for at fortælle dig noget!

Historien om min halsbetændelse og influenza der gik væk, med et knips med fingrene!

Lige så længe som jeg kunne huske tilbage har jeg haft influenza 3 til 4 gange om året, og hver gang startede det med en voldsom halsbetændelse – historien jeg nu fortæller er tilbage fra år 2004, hvor knipset med fingrene skete.

Hver gang jeg blev ramt, lå jeg med 39 i feber to til tre uger – mand hvor var jeg træt af det. Jeg havde i mit voksenliv lært at leve med det, så når det kom, gik jeg til lægen for at få antibiotika, sende fruen efter lidt Gammel Dansk og så var det eller at vente til at det var overstået.

Læs dette indlæg:
Først efter 42 år healede jeg “fejlen” i mine knæ! og KICKSTARTER

Fik fjernet mandlerne
Da jeg var 14 år, og godt træt at være syg så meget, fik mine forældre arrangeret – nok sammen med lægen at min mandler skulle fjernes, for det var jo i mandlerne det startede. Men det eneste gode ved dette var, at jeg skulle spise en masse is den efterfølgende dag på hospitalet.

At få fjernet mandlerne, ændrede absolut intet.

Sygesikring gruppe 1
Da jeg igen og igen af min læge blev henvist til halslæge, skiftede jeg til gruppe 1 for så kunne jeg springe egen læge over og gå direkte til halsspecialisten.

Jeg skulle fylde 26 år inden min daværende læge udtrykker: “du kan da ikke blive ved med at have halsbetændelse og influenza så tit” – så han sender min på Roskilde sygehus for at tale med en overlæge. Overlægen – fin fyr – spørger “er det en reklamation” 🙂  jeg svarer nej, da det jo ikke var her jeg havde fået taget mandlerne, og da slet ikke for nyligt.
Han, overlægen, kikker mig i halsen, i blot 3 sekunder, og siger “jeg vil give dig et tilbud” – ja, fin fyr, han forslår at han med laserstråler kan fjerne de stumper af mandlerne der sidder i halsen og at det er disse stumper der “fanger” halsbetændelsen og dermed influenzaen.

Jeg siger med det samme, ja tak, og blot et par uger efter får jeg det ordnet. Lykkelig er jeg, for nu er det væk!
Men nej, intet er forandret, og som tiden går, erfarer jeg at halsbetændelsen og influenzaen kommer og går, nøjagtig som altid.

Det der skulle til var at jeg ændrede mit sind og erkendte, at der intet forkert var ved halsbetændelsen og influenzaen, men at det var programmer – indespærrede emotioner, som “kørte” ubevidst i min underbevidsthed.