Vælg en side

 … da jeg blev sparket i røven, fordi jeg ikke vil høre efter det Guddommelige.
(Det Guddommelige i min verden: Den energi der kontrollerer og er grundlaget for alt liv i universet.)den-havde-jeg-ikke-set-komme

I 1998 flytter jeg ind i en lejlighed i Hvidovre sammen med min daværende kone. Vi skiltes i 2003 og jeg blev boende. I 2008 fremlejer jeg lejligheden i 4 år og flytter tilbage i 2012. Jeg elsker denne lejlighed og ser mig selv bo der altid, og begynder et projekt med at sætte den i super god stand.

Jeg er fra året 2009 igen og igen blevet mindet om at skulle skrive min eks ud af skøderne m.m., men da det virkede besværligt, slog jeg det hen, igen og igen og igen.

>> >> fast forward til 2. påskedag 2015 tidligt om morgenen, hvor jeg under min morgenmeditation sender dette ønske ud; “det kunne være dejligt at få betalt mine realkreditlån ud” … cirka 9 timer senere modtager jeg uopfordret en sms fra en kvinde der spørger om jeg er interesseret i at sælge lejligheden … jeg tænker HVAD!

Jeg giver hende lov til at ringe, og hun fortælle at de, hende og hendes mand i mange år har tænkt på at bo i en af disse lejligheder, som jeg har en af, men de er sjældent til salg – hvilke er rigtigt. Jeg aftaler at de da gerne må komme og kikke – de kom dagen efter. Og ja, de var interesseret og endte med at give mig et bud der var okay taget i betragtning af hvordan markedet var.

Jeg overvejede deres tilbud i en lille uges tid og skriver til dem, at jeg ikke ønsker at sælge.

Læs dette indlæg: Bibel Projekt BRYD FRI #001, om manifestation.

… efter dette begynder der at ske ting og sager inden i mig, jeg bliver nærmest bombarderet fra det guddommelige, med alt muligt (og umuligt) om at jeg burde sælge. Jeg bruger det bedste jeg kan for at eliminere disse stemmer inden i mig – noget jeg synes jeg er temmelig god til. Det går 1,5 uge, så har jeg fået elimineret disse indvendige stemmer – hvorefter dette sker:

Jeg bliver kontaktet direkte fra de højre magter (Det Guddommelige) med “UD”. Dette “ud” var så kraftigt at jeg ikke kunne sidde det overhørigt og tog skridtet med at sige ja tak til dette bud jeg havde fået, alt imens mit sind tænkte; “hvorfor skal jeg flytte”. Der efter gik det stærkt og jeg flyttede 31. maj.

Jeg havde fundet en mægler som kunne ordne papirerne, åhhh hvor tager det laaaaang tid med papirarbejdet 😉

… den 9 november 2015 modtager jeg en e-mail fra mægler som udbeder sig min eks fulde navn og cpr nummer, fordi min eks skal underskrive da hun jo stadig står på som ejer – jeg tænkte; når okay, det er jo rigtigt.

Jeg får den 10 november 2015 endnu en e-mail hvor vi begge skal underskrive på tinglysning.dk, denne videresender jeg til min eks og beder hende underskrive. Den 12 modtager jeg svar fra min eks om at nu har hun lige underskrevet – og det er her ved modtagelsen af denne e-mail der skete store ting, for med i denne e-mail fra min eks fulgte alle informationer fra det guddommelige om dette “bånd” jeg havde været knyttet i sammen med min eks. I samme øjeblik slap den anden største indespærrede energi jeg endnu har oplevet sit tag i mig. Det er ret vildt det der skete, for endnu en kæmpe indespærrede emotion var opløst, og jeg forstod nu helt klart hvorfor jeg skulle ud af den lejlighed.

Søren