Vælg en side

Hvor-tit-siger-du-til-dig-selv,-skal-skal-ikkeHvor tit siger du til dig selv, skal, skal ikke?
Hvor tit gør følelserne ondt, og du tænker, jeg burde måske…
Hvor tit gør det rigtigt ondt indeni, og du tænker, jeg valgte forkert…
Hvor tit ser du tilbage i tiden og tænker, hvis jeg havde gjort…

Hvis du kan genkende dig selv i noget af dette, så ved du hvorfor dit liv i dag, ser ud som det gjorde sidste uge og sidste år.

Spørgsmålet – du bør stille dig selv?

Er vi mennesker i besiddelse af den styrke, der skal til for at kontrollere vores eget liv?

JA – og denne styrke er ubeskrivelig – kan ikke formuleres med ord, og er altid uden for rækkevidde af intellektet. Vi fornemmer den er der, men vores dilemma opstår, når vi vil forsøge at sætte ord på den fornemmelse, for da bliver vores ord præget af de holdninger, vi gennem tiden bevidst og ubevidst har tillagt os. Ord er ikke tilstrækkelige til at kunne udtrykke denne indre erkendelse.

Når du ikke sætter sejlet på dit sind.

De mennesker der lever i frygt for sygdom, er de der får den.

Lidelser af enhver art, er altid et resultat af forkert tænkning i en bestemt retning, og en indikator for at være ude af harmoni med sig selv.

Er du typen der griber chancen når den er der, men trods det aldrig rigtig kommer nogen vegne, er det den vej du vil fortsætte af, indtil du lader dine tanker og al din styrke bevæge sig i samme retning, og du lærer at udvise vilje og tålmodighed.

Vi har alle det tilfælles, at vores hjerne er vores værktøj. Så det er relevant at spørge sig selv; bruger jeg min hjerne, eller bruger den mig.

En diæt, eller slankekur vil kun fungere, hvis du samtidig ændrer dit tankesæt – gør du det, følger resten ganske af sig selv.

Når du sætter sejlet på dit sind.

Når du bliver klar over, hvad der er bedst for dig, vil du også være klar til at ændre dine holdninger. Dine tanker- og sind styrer både dit indvendige – og dit ydre liv. Når du vælger at ændre dit liv – vælger dine tanker med omhu – så vil alle dine smerter og lidelser forsvinde.

Du kan læse mere om tankens kraft, i min artikel på Selvet.