Vælg en side
skønhed er sandDer er ingen begrænsninger for Kærligheden. Det endelige mål for Kærlighed er ubetinget fuldkommen Kærlighed, som er vores sande HJEM (JEG ER).

Kærlighed viser sig for os, alt efter hvad vi har brug for til vores næste fase i udviklingen.

Nu kunne et spørgsmål være, “Hvordan kan vi udvide vores kærligheds natur?”, og her er der væsentlige trin, der kan medføre mere dybde. Først er det dog afgørende at forstå, at der ikke er noget at forstå – overlad dig til Kærlighed. Dette er en absolut nødvendighed. Hvis du føler du er meget bevidst og selv føler dig speciel, så pas på for hvad der kan forårsage en blokering. Hvis du på den anden side uden tvivl ved, at der ikke er noget at forstå, bortset fra dette øjeblik som er Kærlighed i sig selv – er det et sandt åbent hjerte.

Vi vælger konstant – og hele tiden, enten frygt eller kærlighed. Vi vælger frygt hver gang vi ”ser” os selv som adskilt fra andre. I sandhed er der ingen ‘de andre’, kun DIG.

Jesus sagde, “Det største mysterium er, hvorledes Kristus lever i ethvert hjerte.”

Ordet “Kristus” betyder betingelsesløs kærlighed.

Læs indlæg: Min definition af selvomsorg.

Eftersom betingelsesløs kærlighed er den højeste Kærlighed, er tilgivelse den eneste ”fremgangsmåde”. Det paradoksale i ‘tilgivelse’ er, at det virker som om vi er nødt til at tilgive noget, eller nogen. Sand tilgivelse er erkendelse af, at der ikke er noget at tilgive. Derfor, hvis du fanger dig selv i at lyve, bedrage, dømme, fordømme dig selv eller andre – så vær blot opmærksom på dette, hvorefter du kan smile og slipper det. Alt der virkelig skete, var simpelthen at du valgte at lukke frygten ind i dit liv. Hvis du fanger dig selv i at vælge frygt, (og frygt arbejder aldrig på at gøre os lykkelige) så vil selve opmærksomheden på det, gøre at du slipper det.

Hvis du dømmer dig selv for at fordømme, er du igen fanget i en trædemølle af smerte. Hvis du ikke syntes om at blive vred på dig selv, er det du gør, blot at forværrer det. Så hvad er løsningen? – elsk dig selv uanset hvad!

Kærlighed er Den eneste løsning. Igen, hvis flere tvivlsspørgsmål opstår, og du bliver “fanget” i dem, så har du igen – ubevidst, valgt frygten. Gennem denne bevidsthed om hvad du fokuserer på, er nøglen til frigørelse og vækkelse af kærlighed.