Vælg en side

For nyligt – under et kursus jeg afholdte udtrykte jeg, at det er vores ret at modtage fra det guddommelige og at kræve det, det kan vi.

Kender du det at du beder om at modtage, men intet modtage andet end måske problemer og sygdom? Se det er den simple del af det – ikke at forstå hvorfor du ikke modtager. Du tror måske at du har helt styr over din bevidsthed og at du kender dig selv og måske er du overbevist om hvad du har i din underbevidsthed … men NEJ, vores design er, at cirka 5% er vi bevidste om, de resterende 95% af overbevisningerne ligge uden for dit sinds rækkevidde, i din underbevidsthed.

15 og 11000000 bitVores ubevidste sind opfange cirka 11.000.000 bit i sekundet og vores bevidste sind cirka 15 bit i sekundet (kilde videnskabsjournalist Tor Nørretranders).

Når jeg underviser gør jeg meget ud af, at hver i sær skal bruge ord og sætninger der er korrekte for dem, og at ord jeg bruger ikke nødvendigvis er ord de bør bruge – dette med “at kræve” fik mig til at undersøge det nærmere og jeg har nu over flere dage via pendulet været i kontakt med min underbevidsthed.

Her er mit resultat efter jeg spurgte om dette var et udtryk jeg skulle bruge overfor Gud.

  • Jeg insisterer på : JA
  • Jeg forvente at : JA
  • Jeg kræver at : JA
  • Jeg beder om : NEJ
  • Jeg forlanger : JA

… fjernsyn – aviser – nyheder – film – etc., programmere din underbevidsthed meget mere end du har lyst til.

Læs dette indlæg: Forgæves Dagdrømmeri