Vælg en side

Vil du ændre din opfattelse om infektion

Jeg anbefaler at dit hjerte er åbent når du læser hvad jeg har skrevet, eller ser min video – dog kun hvis det er i harmoni med din tro og overbevisning.

Jeg vil gerne forklarer dig hvordan vil bliver syge gennem infektion.

Det kan være gennem vira, bakterier eller svampe, disse ting som alle er usynlige for vore øjne, men de kan mærkes.

Så sæt dig godt tilrette, og læs hvad jeg har skrevet!

Vi har microorganismer på og i vores krop og der er cirka 20 gange flere bakterieceller end menneskeceller. Mange af disse bakterier der findes i og på vores krop, er for at beskytte os imod de “onde” bakterier vi blive syge af.

Vi har flere millioner bakterier, som vi lever i harmoni med.
Langt de fleste bakterier er gavnlige og nødvendige for os, for eksempel mælkesyrebakterier, der har betydning for fordøjelsen i vores tarme. Også de bakterier der bor på vores hud og slimhinder er gavnlige, idet de hjælper os mod de skadelige bakterier.

Så før du begynder at tænke, hvad er det dog Søren forsøger at fortæller, lad mig fortælle at vi lever i harmoni med alle disse organismer, og det er der er mange fordele ved. I et større sammenhæng ser vi, hvordan vi eksisterer i samhørighed med moder jord, planter og dyr, og vi lærer at alt eksisterer som én enhed, med vores krop er det ikke anderledes.

ALT eksisterer i harmoni. Lad os kikke på hvordan vi bliver syge!

Louis Pasteur, mikrobiolog Louis Pasteur, microbiologiens største pioner, hvis bidrag til microbiologi og medicin, var årsag til ændringer på hospitaler og hos læger, der herefter arbejde på at mindske spredningen af sygdomme ved microber eller bakterier.

Han opdagede at svage former for sygdom kunne bruges som immunisering mod stærkere former, og at rabies blev fremkaldt af vira som er for små til at blive set uden microskop, han indførte således begrebet vira til den medicinske verden, og dannede således grundlaget for det senere generationer er vokset op med og har lært, at bakterier og vira er forsager sygdom!

Alexander Fleming opdager penicillin Den engelske læge og forsker, Sir Alexander Fleming opdager penicillin i 1928, og indledte hermed en betydningsfuld periode, og i 1939 begyndte produktionen af det første antibiotika til hurtig og effektiv behandling af infektioner.

 

Carl Woese antibiotika-resistensI år 1977 opdagede microbiologist Carl Woese, at efter mange års brug af antibiotika opstod problemet: antibiotikaresistens, dvs tab af følsomhed over for antibiotika, tab af mulighed for at slå bakterierne ned og standse en bakterieinfektion.

 

tændstikmand-frilagtLad os tage et anderledes kig på det: Her er du – du er dejligt sund og rask. Alt er energi, det ved vi via kvantefysik, at når vi kigger på vores celler og går lidt dybere til DNA og måske dybere endnu – finder vi kun ren energi.

Sådan er det med alt omkring os, inden i os – og med mikroorganismer, alt er energi.

se dig selv som en lyspære 1 kopi

Så hvad sker der når vi pludselig bliver syge via infektion.
Lad mig udtrykke det på denne måde: Se dig selv som en en lyspærer, vi mennesker har en bestemt frekvens eller vibration, som er i samspil med vore omgivelser. Når noget sker for os, det kan være småt eller stort – reagerer vi, vi ændrer frekvens. Dette resulterer i, at du ikke mere er i harmoni med dine omgivelser. Som jeg her har illustreret (se videoen) som en del af lyspæren der bliver mørkere.

Se dig selv som en lyspære 3Forestil dig de mikroorganismer hvor du oprindelig var i harmoni, nu påvirkes af disse vibrationer, eller en virus der ikke er i din krop, men befinder sig på sammen frekvens eller vibration, som din disharmoni nu skaber. Husk; alt er energi på dybeste plan. Hvis vi vedbliver med at befinde os i en tilstand af disharmoni, vil vores mikroorganisme til sidst vise sig på det fysiske plan som en infektion. Så når vi vedbliver med at være i disharmoni, manifestere det sig på det fysiske plan.

Vi er blevet fortalt at vi kan blive smittet af f.eks. influenza, hvis nogen omkring os har det. Dette kender vi alle! Vi er blevet opdraget til at tro dette, så frygt opstår i os, når nogen omkring os har en smitsom sygdom, i det øjeblik vi fyldes af frygt og bekymring, kommer vi i disharmoni, og i denne tilstand. kan vi via vore vibration tiltrække sygdom, således at den kan manifestere sig i vores fysiske krop.

Læs dette indlæg: Hvad er Indespærrede Emotioner

Jeg opfordre dig til at se en video; Wayne Dyer “Excuses Begone! ~ Clip 4” – se alle 4 minutter og 28 sekunder. Her taler han om sit syn på virusser.

Vi er her for at leve i harmoni.
Når vi har fået en infektion kan vi lære at lytte til vores krop, som vil fortælle at vi er – og var i disharmoni. Dette jeg her fortæller, skal absolut ikke forveksles med, at nu kan alle med ét blive raske og aldrig mere syge, sygdom bør man ikke spøge med, den skal behandles alt efter din overbevisning. Men en forståelse for det jeg taler om her, kan bidrage til at flere vil bemærke at de er i disharmoni, og dermed har de mulighed for at forhindre sygdom.

Det handler om at være mere bevidst, være mere til stede – fremfor bekymring, skyld og fordomme.

HippokratesI oldtiden sagde Hippokrates:  En krise er det punkt i udviklingen af sygdomme, hvor sygdommen enten vil triumferer, og patienten vil bukke under og dø, eller det modsatte vil ske, og naturlige processer vil gøre at patienten kommer sig.

Så det er disharmonien der skal heales, således at vi kan være i harmoni. Tænk over hvad vores praktiserende læger normale har af opfattelse omkring f.eks. influenza – og som endnu ikke er bevidst. Læs min egen historien; Halsbetændelsen og influenzaen der gik væk, med et knips med fingrene!

For mere end 100 år siden fremlagde en Fransk biolog – “du kan ikke ‘opfange’ bakterier eller en virus”.

Vi ønsker øjeblikkelig kurering af vores sygdomme, men holder dog fast i den frygt som i første omgang tiltrak sygdommen. Jeg ved at der findes mange frygtelige sygdomme og større bevidsthed gør ikke at du automatisk og øjeblikkelig bliver rask, men det betyder heller ikke at du ikke øjeblikkelig bliver rask. Husk at vi er alle en del af den samlet bevidsthed, så vi påvirker andre og andre påvirker os.

Hvis den gængse opfattelse af smitte og DNA skulle være korrekt, kan det ikke forklare at enægget tvillinger med samme DNA ikke begge udvikler samme sygdomme.

Mit formål her er at bringe bevidsthed om at vi ikke er ofre for disse mikroorganismer, men de er her for at leve i harmoni og at vi ikke bør leve i frygt for f.eks. at få influenza. Det er på tide at lægge opfattelsen om at virusser hopper på mennesker og skaber sygdom.

Jeg ved at dette blot er mit lille bidrag, men håber at det dog kan bidrage til at vi alle kan leve mere i harmoni.

Tak for at du læste og lyttede med dit hjerte.

Søren