Vælg en side

Når det gør så ondt i ens følelser!

Det er Stimulans/Respons, men hvad sker der egentlig?

Her prøver jeg at illustrerer det for dig. Til venstre på billeder og i videoen har vi dig, og til højre på dette eksempel bruger vi din mor. I deler en masse informationer via jeres underbevidsthed.
Hvis du forestiller dig din mor -og dig, er jeg næsten overbevist om, at du mange gange har oplevet at hun siger noget til dig og du reagerer, og reagerer på samme måde igen og igen. Hvis du siger noget til hende, så reagerer hun på samme måde igen og igen, det kan være på rigtig mange områder, dette er en stimulans/respons i har levet med lige så længe som du sikkert kan huske.

Hvad sker der:
I deler programmer i underbevidstheden som jeg illustrerer i videoen – du kan selv sætte ord på, du kender dem meget bedre end jeg gør. Så når hun siger et eller andet til dig, så reagerer du lige på samme måde igen og igen, og det tager fat i dine følelser, det kan gøre ondt og være modbydeligt, men der sker det samme igen. Og den anden vej, når du siger noget til din mor, reagerer hun på sammen måde som hun altid gør. Det er som om at energierne mellem dig og din mor spiller ping-pong med hinanden, fordi programmerne farer mellem dig og din mor. Når nu vi begynder at praktisere ho’oponopono, at arbejde bevidst med at få renset programmerne, så begynder vi med at rense én af dem, altså vi rense den effekt der er i den og langsomt, eller lige pludselig begynder denne effekt at aftage. Det kan også ske at den i ét hug forsvinder – det var det der skete for mig med hensyn til min mor. Det kan ske for alle mennesker imellem, det behøver ikke at være som eksemplet her med din mor, det kan være hvem som helst – og det er med alle vi deler disse programmer.

Så når du begynder at benytte ho’oponopono så forsvinder stimulansen og responsen mellem din mor og dig mere og mere, det vil sige, det gør mindre og mindre ond og du bliver mindre og mindre provokeret samt at du selvfølgelig går mindre og mindre i respons. Til sidst vil den fuldstændig forsvinde, denne “ting” som i eksemplet her mellem dig og din mor. Så det er en fantastisk måde at sætte sig selv fri på samt at lære sig selv at kende.

Tænk lidt over hvor meget dine følelser styrer dig!

Det er følelserne vi hænger fast i, det er dem der fucker os op. Måske er du ikke enig, men det er følelser der igen og igen “leger” med os, og som gør at vi ikke kan handle konstruktivt samt at vi bliver ved med at rode rundt i fortiden, selv om vores fornuft fortæller os at vi skal bevæge os fremad.

Det er følelserne – de indespærrede emotioner, der forhindre os i tydeligt af høre vores hjertes guide. 

Vi kan forsætte med dette resten af livet – har du også fået nok? 
>> Youtube videoen hvor jeg fortæller om det.

Det ser ud til at vi først rigtigt gør noget ved dette “problem” når vi fuldstændig er fyldt op og ikke kan se nogen som helst anden vej. Jeg skulle selv fylde 45 år før jeg gik i gang. Men du kan effektivt forløse og fjerne den “magt” følelserne har, du kan bryde fri og slippe dine følelsesmæssige lænker. Lyder det som et mirakel? Det er det ikke. Det er en teknik, og du kan lære den.