Vælg en side

billedeAlle partierne lover at forbedre tingene og udtrykker på forskellige måder hvordan – men det kan ikke ændres lige meget hvem der får magten, for de evner ikke at “se bag om” udfordringerne, hvilke da også kræver et åbent hjerte – en forbindelse til alt som ER.

Albert Einstein udtrykte: “du kan ikke løse et problem på samme bevidstheds-niveau som det er skabt”.

Derfor er en hvilke som helst stemme du afgiver blot en stemme på fastholdelse i at løse problemer på samme niveau som hidtil, hvilke blot er at røre rundt i sammen surdej.

Hvorfor?
Fordi de programmer vi indeholder stadig er de samme, som når du taster noget ind på din computer og trykker ENTER, så gør computeren som du har bedt den om, det samme med mennesker – politikkerne vil løse problemer med de samme data, og med de samme programmer – men et højere bevidstheds niveau er nødvendig.

Jeg opfordre dig ikke til at være modstander af systemet, for selve modstanden gør blot, at din energi medvirker til at fastholde systemet.

Læs dette indlæg: Skjulte meddelelser der programmere din underbevidsthed.

Hvad kan vi gøre?
Ved konstant at øge vores bevidstheds niveau, bliver vi bedre og bedre i stand til at se og mærke, at vores styringsform, vores demokrati aldrig vil kunne løse nogle som helst problemer. Men dit, mit og vores alle sammens fokus, kan ændre det – men ikke ved at være imod – men ved at øge vores eget vibrationsniveau.