Vælg en side

kærlighed-jorden
… måske bryder du dig ikke om det jeg siger, at Verden er Okay? Men brug dig logiske sans; er der ikke noget helt forkert i den kærlige stemme du hører fra dit hjerte, og så det kaos du hører fra dine tanker.

Hvis du virkelig ønsker at leve, er du nødt til at erkende hvad der afholder dig fra dette, for du er skaber og medskaber af det liv du oplever! Det kan være meget svært at acceptere at du er skaber af det du oplever – men dette er og bliver et faktum, for alt du oplever og har oplevet er begyndt med at dit beviste sind har tænkt og din krop har følt.

Alt synes at være i kaos – men alt er faktisk okay. Et underligt paradoks, som de fleste synes at leve i.
– noget som jeg, efter at have renset mine indespærrede emotioner, har erkendt.

Bemærk hvis du lytter til hele webinaret “Du kan ikke stoppe en idé” som er her på siden, vil du, hvis du “læser mellem linjerne” få en fornemmelse af hvordan du med dine egne ønsker og ideer kan skabe dit liv fremadrettet.

En virkelig verden!
Vi oplever en verden hvor vi bliver født ind i et system, der først giver os et cpr-nummer samt en autoriseret fødselsattest – nu er vi en del af samfundets program. Ingen ønsker at være slave, men ved seksårsalderen sendes vi i skole, ikke for at lære hvordan vi skal leve, stifte familie, tænke eller blive lykkelig, NEJ, for at lære at huske samt at gentage.

Systemet underviser dig ikke i at skabe en karriere for dig selv, eller hvordan du for succes som mennesker.

Du lærer ikke hvordan du tænker, kun hvad du skal tænke, men faktum er, at du allerede har det liv du ønsker, for det liv du har, er skabt via det du indtil nu har tænke, så det du tænker og føler i dag vil forme dit liv i morgen. Din underbevidsthed er der hvor skaberkraften for dit liv ligger. Forstå dine indespærrede emotioner i underbevidstheden.

Systemet ønsker ikke frit tænkende mennesker, det ønsker mennesker der uden de bemærker det, kan styres. Systemet er designet på denne måde; gå i skole, ikke flytte grænser, huske, gentage og få gode karakterer, derefter et “job”, hvor vi så er ansat. Giver orden “slave” ikke god mening.

Alle dine tanker skaber
Hvordan planter du en tanke i din underbevidsthed?
Har du noget i dit liv som du ikke ønsker, det kunne f.eks. være krig -og du ønsker fred. Men her vil den skabende kraft være krig da det er det du har som afsæt for at ønske fred. Så hvis eksempel passer på dig, ja så er du medskaber af krig, ligesom jeg selv har været, det meste af mit liv. Det kunne også være at du i dit fremtidige parforhold ikke ønsker at han/hun gør _______________ (fyld selv linjen ud med hvad du ikke ønsker at en fremtidig partner ikke skal gøre). I dette tilfælde er du i gang med at tiltrække en partner med netop de egenskaber du ikke ønsker.

Vi er blevet slaver at penge og af gæld, og har meget svært ved at finde vejen ud, for lige meget hvor vi kikker hen, får vi opfordringer til at forbruge mere og mere, og vi fodres via omgivelserne med bekymringer på alle områder.

p

Du må ikke tage min ord for pålydende eller for sandheden, og at være enig eller uenig med mig dur heller ikke, hvis du søger at nå til en bedre forståelse af dig selv og af verden. Men hvis du vil tage det jeg siger og analysere det igen og igen, og hvis du er villig til at udfordre alle dine overbevisninger, så vil denne villighed få dig til at opdage nye dybder af dig selv.

Uddannelsessystemet er designet til at gøre dig lydig. Intet mere, intet mindre. Først efter du har bevist, at du kan følge ordrer og har byttet dine passioner, kreativitet og individualitet til karakterer, er du egnet.

Det er ikke din fejl, det er blot sådan systemet er designet, men du kan gøre noget ved det – hvis du vil.

Statistikken for danskernes TV forbrug for 2014 er at vi ser mere end 3 timer hver eneste dag. Stil dig selv spørgsmålet om ikke hovedvægten af kommercielt TV er frygtbaseret propaganda, og med serier der skal få os til at føle at vi er nødt til at være slankere, smukkere, succesfulde.

Har du nogen sinde spurgt dig selv om, hvorfra TV nyhederne får det meste af deres information fra?

En verden i kaos
Når vi tænker på krig og ufred i verden og vi læser eller hører i medierne om uroligheder, ja så sker der det, at dit sind bliver fordre med frygt og bekymringer og det sætter endnu et niveau af skabertanker i gang.
For at ændre både din personlige verden og den verden du oplever kræver det at du ændre den person du ser i spejlet, og det er det eneste du skal ændre. Du skal ikke og kan ikke ændre andre mennesker.

Så hvis du virkelig ønsker at opleve fred i verden, skal du være fred og holde fokus på fred samt igen og igen opbygge fred i dit hjerte. Så hver morgen du kikker i spejlet fortæller du dig selv at du er fred -og ikke at du ønsker fred.

At ønske, og at være, er i forhold til fred to helt forskellige ting, for det ene har afsæt i et hjerte i fred og det andet har afsæt i et hjerte at frygt.

ingen-frygt-i-kærlighedDu kan styre dit liv
Efter du kommer hjem fra dit arbejde, er du for det meste for træt til at gøre noget ved at ændre på dette. Så mon ikke også du ind imellem har haft følelsen at, at livet er meningsløst og at du er fanget i hamsterhjulet – jeg har i hvert fald, men er i dag taknemmelig over at jeg i 2003 tog skridtet til at sætte mig selv fri.

Hvis du ikke bryder dig om verden, så er det ikke verden du skal ændre – dette ville faktisk være tåbeligt at gøre, da den energi du sender ud kommer tilbage til dig. Kan vi så virkelig blive frie og stadig leve i verden, JA, det kan vi, når vi et hundrede procent siger dette til os: “Der Må Være En Anden Vej” som jeg sagde til mig selv i 2003. En dag vågner du måske op, 60 år gammel og tænker – hvor var jeg henne i dette spil, hvor var tiden til søge ind i mig?

I 1918 modtog Max Plank nobelprisen i fysik, hans konklusion på skabelse:
“Al stof-masse, opstår og eksisterer kun på baggrund af en kraft. Vi må antage at bag denne kraft eksistere et intelligent sind. Dette sind er ophav til alt stof-masse.”

Du ser verden via dine øjne, men igennem de programmer du har taget til dig og gjort sande. Det er disse programmer der er det virkelige problem, for ikke bare er de blevet vores overbevisninger, men det er selvsamme programmer der tiltrækker hvad du oplever, hvem du møder etc. (NB. programmer = indespærrede emotioner).

Fordi vi ikke har lært hvad indre fred, ro og lykke er fra vores tidlig barndom og slet ikke i uddannelsessystemet, render vi rundt og leder efter lykken i ting vi kan købe eller en partner der skal gøre os lykkelig. Men ægte lykke er ikke betinget at nogen ydre ting eller en partner – det er en indre tilstand. Og dette på grund af, at vi har lært at identificere os med vores indespærrede emotioner.

Kæmp ikke for fred – Vær freden.

Når vi virkelig ønsker at ændre verden, er det blot os selv vi skal ændre, og jeg vil love dig, at når du gør dette, ændre din verden sig. Kald det blot karma eller loven om tiltrækning. Det bedste du kan gøre for dig selv er at lytte til dit hjerte, praktisere at give slip i fortiden og meditere – dette vil give dig modet til at gøre hvad du skal fremadrettet i dit liv.

Alt skabelse starter indefra.
Jo mere ren kærlighed du sender ud, jo mere modtager du tilbage.